Biomagnetism, remember?

"Hej Amanda!
Vill bara informera dig om att jag är terapeut för en ny och unik behandlingsmetod som heter Biomagnetism. Har behandlat patienter, med allt från s.k. enklare åkommor till olika sjukdomar. Min praktik i Malmö är öppen sedan 4 månader tillbaka och än så länge har jag endast behandlat 1 person med psoriasis. Resultatet har varit helt otroligt: efter 2:a behandlingen är hans naglar inte längre sköra som papper, känseln i fingertopparna har kommit igen, de invärtes frysningarna har upphört, huden flagnar inte längre och han använder sin hudsalva en gång i veckan i stället för två gånger om dagen. Alltså läkningsprocessen har satt igång. Studera gärna hemsidan och ring om du undrar över något
."
.
Det hände sig att jag fick en kommentar i sena augusti om det här med biomagnetism. Lovade er läsare att ta reda på mer om den här behandlingen, och detta är resultatet:
.
"Biomagnetism (B.M.) är en metod baserad på de fysiska effekter som starka magneter utövar på kroppen och dess medicinska tillämpning. B.M. upptäcker, definierar, mäter och korrigerar avvikande pH-värden i kroppen, och kan på detta sätt avslöja och platsbestämma närvaron av patogena mikroorganismer; virus, bakterier, svamp och parasiter. Biomagnetism är en metod för både diagnostik och behandling.

Diagnostik
En mikroorganism kan orsaka olika symtom, och ett specifikt symtom kan orsakas av olika mikroorganismer. Mikroorganismerna behöver ett obalanserat pH-värde i den kropp de befinner sig i för att kunna överleva. Diagnos och behandling med B.M. slår ut livsbetingelserna för de mikroorganismer man ej vill ha kvar. Metoden kan kombineras med alla slags förekommande behandlingsmetoder.

Behandling
En behandling av patient genomförs med kläderna på. Man applicerar starka magneter (1.000 - 10.000 gauss) på olika ställen på kroppen, beroende på problem och symptom. Behandlingstiden är ca 20 minuter och i regel behövs det tre eller fler behandlingar.  

Magnetpar
Två kroppsdelar med motsatt polaritet men med samma frekvens, bildar ett så kallat magnetpar, M.P. I kroppsdelen med positiv polaritet bildas en sur (acidosisk) miljö som utgör grogrund och livsmiljö för virus och svamp. Kroppsdelen, eller organet, drar ihop sig (kontraherar) och det uppstår en disfunktion och degeneration i kroppsdelen eller i organet. I kroppsdelen med en negativ polaritet bildas istället en basisk (alkalisk) miljö, där bakterier och parasiter trivs. Kroppsdelen eller organet utvidgas, (expanderar) och det kan uppstå ödem och/eller en inflammation.Ödemet eller inflammationen leder till en disfunktion och degeneration.   

Virus och bakterier med lika frekvens är förenade via elektromagnetiska vågor (magnetisk bioresonans). Detta möjliggör en förstärkning av deras sjukdomsframkallande förmåga och ökar deras motståndskraft mot immunförsvarets antikroppar. Genom att applicera starka magneter på de ställen där man har påvisat patogena mikroorganismer, återställer man pH-värdet till neutralt (pH 7). Detta 
normala pH-värde tar bort livsbetingelserna och förutsättningarna för dessa mikroorganismer. Man har på detta sätt behandlat och botat tusentals personer i Mexiko och i Chile med svåra sjukdomar, så som cancer, aids, diabetes, psoriasis, reumatism, TBC, MS, glaukom m.fl.

.
För mer information gällande B.M. och vittnesmål kan ni även besöka: 
www.ohani.cl, www.biomagnetica.com.mx eller www.biomag.de"

Vad tror ni om det ? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0