Word man!

Riksstämma

Ung med Psoriasis inbjuder sina medlemmar till en riksstämma varje år!

Riksstämmohelgen bjuder på val av ny styrelse, intressanta diskussioner och förslag inför framtidens verksamhet.

Vi har även planerat in flera mysiga aktiviteter under helgen.

Du som medlem är oerhört viktig för förbundet. Utan din medverkan vet inte styrelsen för Ung med Psoriasis vad de ska arbeta med. Ta nu chansen att komma och säga din mening om verksamheten!
En otroligt viktig del för oss ungdomar med psoriasis är att få chansen att träffa andra. Att få känna att vi inte är ensamma med vår sjukdom. Det kommer att finnas mycket tid till att umgås och prata med alla deltagare som kommer från hela vårt avlånga land.

I vissa delar av landet finns det sektioner från Ung med Psoriasis. De sektionerna har rätt att skicka två stycken ombud till stämman. Det är ombuden som kommer att ha möjlighet att rösta under stämman. Ung med Psoriasis får stor del av sina pengar från Ungdomsstyrelsen. Det är för dessa pengar vi kan anordna klimatvård och sommarläger. Om vi inte får deltagare på våra aktiviteter, framför allt riksstämman, kan det bli så illa att Ung med Psoriasis inte får några bidrag nästa verksamhetsår.

Vad skulle helgen kosta dig?

För bara 250 kr får du resa tur och retur, kanongod mat hela helgen. Del i dubbelrum och chansen att vara med och påverka Ung med Psoriasis framtid. Du kommer att få minnen för livet och ont i magen av alla skratt!

Helt sant faktis, Det blir min andra rikstämma (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0