Psoriasistidningen! :D

Detta inlägg kommer handla om the one and only psoriasispaper :D, -

Psoriasistidningen

"Psoriasisförbundets medlemstidning, Psoriasistidningen, utkommer med 6 nr per år. Psoriasistidningen är specialiserad på psoriasis och psoriasisartrit och innehållet är initierat och belyser aktuella frågor.

Redaktionen har hög kunskap om sjukdomen och tillgång till den bästa expertisen inom olika intresseområden.

Vi belyser frågor om behandling, läkemedel och aktuella forskningsrön. Vi bedriver intressepolitiskt arbete och håller oss uppdaterade på vad som händer runt om i landet i frågor som berör den som lever med psoriasis. Vi gör omvärldsbetraktelser, nationellt och internationellt. Självklart kommer de som har sjukdomen till tals på olika sätt. Det kan handla om hur det är att leva med sjukdomen och metoder för att hantera den och om mötet med vården, omvärlden, arbetsplatser mm

Psoriasistidningen har våra medlemmars intressen i fokus och ämnen som ständigt bevakas är:

  • forskning kring psoriasis och psoriasisartrit
  • nya behandlingsmetoder
  • social- och sjukvårdspolitiken
  • livsstilsfrågor
  • nyheter och aktuell debatt

Psoriasistidningen har en bredd som gör den läsvärd även för andra grupper än medlemmarna och tidningen når även läsare på behandlingsanläggningar, vårdcentraler, sjukhus, hudläkare och bibliotek. Den läses också av vårdpersonal och sjukvårdspolitiker.

Prenumerera

Är du medlem i Psoriasisförbundet ingår Psoriasistidningen i din medlemsavgift på 225 kr. Om du vill prenumerera på tidningen utan att vara medlem så kostar en prenumeration 300 kr per år."

För att prenumerera på psoriasistidningen eller blir medlem i psoriasisförbundet/ung med psoriasis kan du gå in på www.psoriasisforbundet.se eller säga till mig så fixar jag det åt dej. (:

 

Kram Amanda!


Kommentarer
Postat av: elina

hej, jag blir väldigt glad när en person skriver om sin sjukdom. Själv har jag eksem oftast över hela kroppen som jag får för jag är oftast torr. Jag tycker det är jättejobbigt när folk kommenterar över detta, men jag säger oftast:

-oj, jag vet inte vad jag har gjort.

Detta kan vara jättejobbigt att inte dem vet.

du är väldigt modig och start. Och var dig själv ingen annan :)

2010-01-10 @ 01:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0